Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Den beste måten å Shine Aluminum Truck Rims

Aluminum lastebil felger kan være dyrt og bør holdes i best mulig tilstand . Feilaktig rengjøring prosedyrer kan forlate aluminium felger ser skitne og kan også lage riper i overflaten på felgene , forårsaker skade og redusere verdien . Vask Wheels

Vask hjulene til å fjerne bygget opp skitt eller rester. Bruk en bilvask løsning eller lage din egen ved hjelp av en gallon av varmt vann og 10 dråper flytende oppvaskmiddel . Dette oppvaskmiddelet fungerer godt for å bryte opp fett og smuss , uten å forlate striper bak . Bruk en lammeskinn rengjøring mitt når vaske hjulene for å unngå riper i aluminium felger . Tørr med et microfiber håndkle .
Grease og Tar fjerning

Bruk et fett og tjære fjerning produkt for å fjerne bygget opp veien tjære eller fett. Påfør med en myk klut og gni til alle rester er fjernet . Få baksiden av felgene , samt alle sprekker og hulrom for å holde felg ute sitt beste . Vask dekkene igjen for å eliminere gjenværende rester . Tørr med et microfiber håndkle .
Aluminum Polsk

kjøpe en aluminium polish fra din lokale auto supply butikken , designet spesielt for aluminiumsfelger . Spør en butikk førsteamanuensis for å få hjelp hvis du ikke klarer å finne ut hvilket produkt som er best for bilen din . Påfør polish med en klut, og gni av med en ren pusseklut . Dette vil fjerne polish rester og bidra til å holde lastebil felger i sin beste kvalitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122380.html

Previous:
Next:

Car Cleaning