Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner andres Paint fra bilen

Når overflaten av en annen bil skraper eller gnir mot bilen din, kan malingen fra den andre bilen stå bak på bilens overflate. Malingen skiller seg ut mot bilens overflate og ser skjemmende. Fjerning av maling tar vanligvis sterke kjemikalier som også skade lakken på bilen din. Det er en trygg måte å fjerne andres maling fra bilen i løpet av kort tid uten å skade bilens lakk. Du trenger
Car såpe
Sponge
Vann
Clay bar
Spray Detailer
mikrofiberklut
Vis flere instruksjoner
1 < p> Park bilen i et skyggefullt område i direkte sollys. Vask bilen din med bilen såpe og en myk svamp. Skyll bilen og la det tørke helt. Bruk et pusseskinn eller bomull håndkle å fremskynde tørkeprosessen.
2

Spray området med annen maling med spray detailer å fukte overflaten. Gni en leire bar over området fra fronten til baksiden av bilen, ikke opp og ned. Leiren bar er laget for å plukke opp grunning og maling fra den glatte overflaten av malte biler.
3

Brett leire bar så mange ganger som nødvendig for å fortsette å sette et rent område av baren mot bilen. Spray flere detaljer spray hvis overflaten blir tørr. Leiren bar må kunne gli over overflaten for å plukke opp den andre maling.
4

Spray nærmere spray over rent område og tørk det med en mikrofiberklut for å rense området. Dette kan gjøres på hele bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122099.html

Previous:
Next:

Car Cleaning