Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan kan jeg få den Interiør Teppe på My Toyota Sienna å se nye igjen?

Toyota Sienna minivans er romslige nok for deg å være i stand til å ta med barna (og alle deres venner), dine kjæledyr, og til og med dine kollegaer sammen for turen. Selvfølgelig, transport av alle disse ekstra folk betyr flere ulykker, søl og skitt i minivan din. Toyota Sienna har en høy kvalitet nylon teppe som er lett å ta ut og rengjøre, ifølge Toyota nettside. Du kan kjøpe Toyotas Stoff Spot Remover fra selskapets nettside eller på en forhandler, eller du kan rense tepper med andre metoder. Du trenger:
Vannflasker
Rengjøringsserviett
Papirhåndklær
Paint tynnere
Car vakuum
Club soda
tørt tøy stivelse
White destillert eddik
Hard-stritter børste
Borax eller natron
Kommersiell teppe renere
Vis flere instruksjoner
en

Siden du vet aldri når et utslipp vil forekomme, alltid holde en par vannflasker og rengjøring kluter eller papirhåndklær i oppbevaringsrommet av Sienna minivan. Vann er svært effektiv på å rydde opp kaffe og brus søl. Hell litt av vannet på ren klut eller tørkepapir og tørk området så snart utslippet skjer. Kjølig vann (fra kjøleskap eller vask) vil fungere best, men hvis du er ute og reiser, kan kaldt vann ikke være lett tilgjengelig, så det er alltid en god idé å ha disse beredskap vannflasker med deg.
2

Fjern fettete flekker i tepper din ved å påføre litt av tynner til en bomullsklut og blotting flekken, som foreslått av "Road og Travel" nettside. Etter at du har utslettet området tørt, dryss den med en sjenerøs belegg av bordsalt, som vil absorbere eventuell gjenværende fett. Sug opp salt etter ca 30 minutter. Før du påføre malingen tynnere til et stort område av teppet ditt, sørg for at du tester teppet ved å bruke en liten mengde maling tynnere på et lite synlig sted, for å sikre teppets colorfastness.
3

Salt vil også hjelpe deg å bekjempe blekkflekker. Dryss salt over det berørte området, la det sitte i ca 30 minutter, og støvsug den opp.
4 p Hvis du finner deg selv å gjøre med spy, sop det opp med tørkepapir til det ikke finnes rester . Påfør club soda til en ren klut og tørk det berørte området. Club soda vil nøytralisere lukt av oppkast og hjelpe deg å rydde opp i eventuelle gjenværende flekken.
5

Rengjør tepper minst to ganger i året, eller oftere hvis det blir skittent. For å gjøre dette, fjerne tepper fra Toyota Sienna ved å heve festeklipsene og løfte mattene opp.

Kombiner en gallon av varmt vann, en kopp hvit destillert eddik og et par spruter av Zalo- vaskemiddel i en bøtte. Påfør denne rengjøringsmiddel til tepper og skrubb med en hard-stritter børste, så la tepper hvile i 30 minutter. Fjern overskytende vann fra teppet med rene håndklær eller tykke filler. La tepper ferdig tørking ved å la dem ute i noen timer.
6

Du kan fjerne lukt tepper ved sprinkling dem med Borax eller natron og deretter la dem hvile i en time eller to. Du kan finne Borax i vaskemiddel midtgangen. Sug opp rester, og du vil ha friske luktende tepper.

Borax er også effektiv på å bli kvitt noen lopper ditt kjæledyr kan ha ført inn i Sienna.
7

Shampoo tepper en gang i året med en kommersiell teppe renere laget for biler. Disse bidrar til å friske opp fargen, nøytralisere lukt, absorbere innebygd skitt og gjenopprette den myke følelsen av tepper din. Følg instruksjonene på emballasjen av hva renere du kjøper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122576.html

Previous:
Next:

Car Cleaning