Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan ta vare på en Rag Top Convertible

eie en kabriolet kan være en hyggelig opplevelse, spesielt i sommermånedene. Men for å holde soft top cabriolet ser sitt beste, trenger den regelmessig rengjøring. I tillegg til renhold, vil du også nødt til å være årvåken i å beskytte konvertible toppen mot elementene og naturlige farer. Du trenger
Kabriopresenning sjampo
Myk eller medium stritter nylon børste
Bilvask mitt
Sponge
Lint børste eller papir tape
Vis flere instruksjoner

en

Beskytt konvertible toppen i løpet av vinteren. Hvis du ikke kan garasjen din kabriolet, og tørk bort snø og is fra den myke toppen før den har en sjanse til å akkumulere.
2

Fjern fugleskitt. Tørk bort fugleskitt ved hjelp av en bilvask mitt og konvertible toppen sjampo. Syren i fugleskitt kan skade følsomme stoffet i fille toppen.
3

Rengjør fille toppen grundig to ganger per år. Dette kan gjøres en gang i starten av sommeren og igjen rett før vinteren. Først, sørg for at toppen er kult og ut av direkte sollys. Deretter bruker du en medium til myk stritter nylon børste og konvertible toppen sjampo for å grundig fjerne skitt og lort fra fille toppen.
4

jevne rense fille topp i mellom de to ganger per år grundige rengjorde. Trekke bilen inn i et skyggefullt område og la den øverste avkjøles helt. Deretter spray det med rent vann og tørke den forsiktig med en myk svamp eller børste.
5

Rengjør plast vindu. Bruk papir tape eller et stoff klesbørste for å fjerne støv og smuss fra plast vindu i mellom rengjorde. Påfør tape pålegget ned og tape vil fjerne skitt og rusk når den er fjernet. Alternativt kan lobørsten ved forsiktig rullet over plast for å fjerne mindre støv og skitt. ​​

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122303.html

Previous:
Next:

Car Cleaning