Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvor å Feilfri Road Film på en frontrute

Å vite hvordan du rengjør veien film fra bilens frontruten er svært viktig, både for utseende og sikkerhet. Ikke bare er veien film ikke attraktivt, det kan også skjule din visjon når du kjører, særlig om natten eller under regnfull eller tåkete forhold. Ved å lære å rydde veien film av frontruten din, vil du være i stand til å ha en krystallklar visning for en tryggere og mer behagelig tur. Du trenger
Spray bottleVinegarNewspaper eller myk clothIndustrial styrke glass renere
Vis flere Instruksjoner
Hvordan Clean Road Film Fra en frontrute
en

Fyll en spray flaske med hvit eddik og spray det på frontruten. Ved hjelp av en sammenkrøllet avispapir eller myk klut, tørk filmen av frontruten.
2

Bruke samme våt sammenkrøllet avispapir, eller en myk klut, tørk av vindusviskerne også. Dette vil fjerne noen langvarig road film og hindre den fra streaking på tvers nylig rengjort frontruten.
3

Spør din lokale auto deler forhandler å anbefale en industriell-styrke renere hvis filmen gjenstår. Mette frontruten med renere, ikke bare fukte det. La støvsugeren suge på frontruten i ca tre minutter, tørk filmen av med en avis eller en myk klut.
4 p Hvis etter å ha prøvd alle trinnene ovenfor, gjør veien filmen ikke kommer ut frontruten eller det vises igjen om kort tid, ta kontakt med en bilverkstedet. Du kan ha et mer alvorlig problem, for eksempel en lekkasje i klimaanlegget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122247.html

Previous:
Next:

Car Cleaning