Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan rense en Convertible Top

Kabrioletkalesjer laget av stoff eller vinyl kombinerer stor ingeniørkunst med visuell eleganse, men daglig bruk av kjøretøyene forlater dem skitne og skitten. Regelmessig rengjøring bevarer utseendet av konvertible topper, men bruker feil beskyttelse på feil materialer etterlater stygge flekker. Stryke en liten mengde vann inn i kalesjen identifiserer stoff eller vinyl tak lett. Stoff absorberer vann, men vinyl frastøter det. Du trenger
Kabriopresenning renere
Myk børste
Kan av beskyttende stoff spray
flaske beskyttende vinyl spray
Ren klut
mikrofiberklut
Show More Instruksjoner
Rengjøring Convertible Tops
en

Park bilen i et skyggefullt område. Vask kalesjen med vann for å fjerne løs skitt og grus, men ikke bruk såpe eller vaskemidler. Spray kabriopresenning renere over toppen og la det trekke i fem minutter.
2

Skrubb hele kalesjen lett med en myk, ren pensel. Identifiser svært skitne områder og bruke mer renere etter behov. La de mest gjenstridige områder å suge for femten-tjue minutter før skrubbe lett igjen med børsten.
3

Skyll taket rent med vann. La det konvertible taket for å tørke før du påfører beskyttende spray.
Legge beskyttelse til Fabric Tops
4

Kontroller at konvertible toppen er helt tørt. Rist boks med beskyttende stoff spray grundig før bruk. Påfør et jevnt lag over hele konvertible toppen med en lys feiende bevegelse. La første strøk for å kurere i ti minutter.
5

Finn et lite synlig område av stoff og ta på den med fingeren for å sjekke tørrhet i første strøk. Legg til ytterligere tre strøk, slik at en 10-minutters herdetid mellom hver enkelt.
6

Tørk bort overflødig beskyttende stoff spray fra omkringliggende lakken, trim og glass med en ren klut. Legg beskyttende spray hver sjette uke for å beskytte stoffet fra ugunstige værforhold og UV-lys.
Legge beskyttelse til Vinyl Tops
7

Rist flasken med beskyttende vinyl spray kraftig og påfør et fullt strøk på konvertible toppen. Bruk en ren mikrofiberklut til å arbeide væsken inn i vinyl, trykker godt ned for å sørge for at strukturerte områdene er penetrert.
8

La den første søknaden herde i 10 minutter. Gjenta prosessen en gang til for å oppnå en dypere lag av beskyttelse. Tørk bort overflødig beskyttende vinyl spray fra omkringliggende områder og trim med en ren, tørr klut.
9

Rengjør toppen og legge et ekstra lag med beskyttende spray hver 5 uker for optimal beskyttelse mot elementene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122114.html

Previous:
Next:

Car Cleaning