Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan Detalj en motor Bay

Ingenting gjør bilen din skinne som en god vask, voks og detaljer jobb på innsiden og ut. Men hva med under panseret? Dette er den mest glemt område til renset på et kjøretøy. Etter å ha tilbrakt timer vaske utsiden av bilen og enda et par timer detaljering interiør, bilen fortsatt ikke vil være helt ren før du detalj motorrommet. Du trenger
bøtte med vann
Rags
Degreaser
Høytrykksspyler
Bil såpe
Tire renere
Vis flere instruksjoner
1

Bruk en høytrykksvasker eller ta bilen til bilvask å sprøyte motorrommet av. Dette vil fjerne skitt sot og annen oppbygging. Komme inn på alle de områdene som vil være vanskelig å nå med hånden senere. Vær forsiktig så du ikke direkte sprøyt noen elektriske komponenter.
2

Fukt en fille i bøtte med såpe og begynne å vaske alt. Såpen vil hjelpe å bli kvitt tøff fett og smuss oppbygging. Du må kanskje endre fille for en ny en et par ganger.
3

Skyll motorrommet av etter endt med såpe og vann vask. Du må kanskje gjenta vaske et par ganger før du er ferdig.
4

Spray motoren avfettingsmiddel på alt som fortsatt er skittent. Følg instruksjonene for å se om du kan la den på, eller hvis du må vaske den av.
5

Gå over alle de gummi og plast deler med et dekk renere. Dette vil få gummi og plast deler rene og nesten skinnende med en wet look.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122092.html

Previous:
Next:

Car Cleaning