Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan rense en Show Car

Forskjellene mellom en vanlig bil renhold og rengjøring av et show bil er avslørt i de fine detaljene. Mens noen av de mer grunnleggende prinsippene for rengjøring av bil og auto detaljering satte standarden for renhold av et kjøretøy, må et show bil overstige disse standardene flere ganger. Mens tid og arbeidskraft er de mest krevende faktorene i detaljering et show bil, fremgangsmåten for å rense den skikkelig er svært enkel. Du trenger:
Vann
Bilvask løsning
Vindu renere
Leather conditioner
Støvtørking kluter
Vacuum
Steam renere
Hard overflate renere
Tire shine
Degreaser
Wax og Buffer
Vis flere instruksjoner
Rengjøre utsiden
en

Skyll utsiden av bilen grundig. Fukt alle flater og skylle vekk overflødig skitt, blant annet i hjulet brønner og hjulkapsler.
2

Tørk av bilen ned med en klut eller svamp mettet med bilvask løsning. Arbeid i et rutenett mønster fra foran til bak, og øverst til nederst, for å gni godt sørge for at du får all skitten av bilen. Vær spesielt oppmerksom på kriker rundt hjulet brønner, trim, rundt støtfangere og vinduer. Ved å jobbe fra toppen og ned, er du la skittent vann jobbe seg ned igjen, og du unngår kryss-forurensende bilen mens du arbeider. Lagre de mest skitne deler av bilen for sist, for å unngå å spre skitt om det metter svamp.
3

Skyll bilen igjen, å være veldig grundig. Start på toppen av bilen og jobbe deg ned til bunnen. Sørg for å skylle bort alle boblene.
4

Begynn rengjøring hjulene. Skyll dem godt, og bruke bilvask løsning for å få ut hver bit av skitt. Om nødvendig, bruk små børster for å komme inn i hver krok.
5

Skyll hjulene igjen, og skyll noen områder av bilen som kan ha fått bobler eller skitt på dem.

Rengjør Engine
6

Prep motoren for rengjøring. Ta av luftfilteret, og dekke dipsticks med plast baggies og gummistrikk. Noe område som kan bli skadet av vann bør sikres eller fjernes hvis mulig.
7

Spread avfettingsmiddel over alle områder av motoren. Om nødvendig, bruk en klut eller børste for å komme inn i de minste områdene. Igjen, detaljer saken. Vent noen minutter for å la avfettingsmiddel arbeid.
8

Mens avfettingsmiddel fungerer, ta deg tid til å rense kanten av panseret og områdene rundt motoren. Bruk bilvask løsning på disse områdene.
9

Skyll motor og andre områder du har renset med en svak strøm av vann. Ikke sprenge vann på disse områdene, som du kan skade motoren.
10

Påfør et andre strøk med avfettingsmiddel hvis det er nødvendig, og gjenta skyllingen. Tørk bort flekker med kluter.
Innerrom
11

Støvsug interiøret i bilen. Dette inkluderer tepper, møbeltrekk og selv i luftventilene.
12

Steam rengjøre alle klut områder, inkludert taket. Være svært grundig, og pass på alle områder er dekket.
13

Mens klut områdene tørre, ta vindusvask løsning og tørk av vinduene rene på begge sider.
14

Når det indre er tørr, tørke ned alle harde overflater med skinn conditioner eller en annen overflate renere. Få inn i hver krok og krik, noe som gjør at bilen er ren av alt støv og rusk.
15

gi interiøret en gang over, noe som gjør at alle de små områder har blitt renset.


Legge den polske
16

Wax utsiden av bilen. Bruk en buffer eller klut, og voks de malte områdene av bilen. Være grundig for å unngå merker eller streker.
17

Shine krom på bilen. Dette inkluderer hjulkapsler, støtfangere og trim. Du kan bruke en rekke produkter for dette, eller bare bruke en dusting klut og gni kraftig. Du vil ha krom å skinne klart.
18

Bruk en balsam eller dusting klut på dashbordet for å rengjøre og skinne det som best du kan.
19

Dekk til bilen eller sørge for at bilen er i en garasje eller et annet område der det ikke vil bli utsatt for smuss.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122169.html

Previous:
Next:

Car Cleaning