Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik Clear Up Hazed kjørelys

De fleste biler laget etter 1990 bruker plast frontlys linser i stedet for glass, som produsenter fases ut i forrige tiår. Gi plastglass kostnader og utskifting fordeler, men i motsetning til glass, har de en tendens til å ruste og dis over. Selv om du garasjen din bil, kan eksponering for ultrafiolett lys, salt og forurensning føre til at plast for å dugger og selv gult. Hazed frontlykter begrense mengden lys som overføres av dine frontlykter om natten og under dårlig vær, og kan føre til redusert sikt. Du trenger
600 sandpapir
Glass renere
Polering sammensatte
Sander med buffer vedlegg, OR
Drill med buffer vedlegg
Cloth
maskeringstape
Paste bilvoks
Vis flere instruksjoner
en

Outline hele frontlys med maskeringstape ved å kutte båndet i strimler og legge den langs kantene av frontlys, men ikke på plast frontlys selv. Dette trinnet vil forhindre at du utilsiktet sliping av maling av bilen eller få linsen renere på din hette eller støtfanger.
2

Sug din 1200-korn sandpapir i vann. Spray frontlys med glass renere.
3

Fjern det ytterste laget av korrosjon og døde plast på frontlys ved å bruke sandpapir til overflaten av frontlys i en sirkelbevegelse. Fortsett sprøyting glass renere på frontlys som du skrape bort det korroderte ytterste laget av hodelykt. Gjenta denne prosessen til frontlys ser klarere, men fortsatt ugjennomsiktig.
4

Fest buffer vedlegg til drill eller slipemaskin. Sprute noen polsk på hodelykten og gni den over hele overflaten med kluten.
5

Fjern korrosjon med buffer. Hold buffer rattet i en 90-graders vinkel til frontlys. Sett drill eller buffer på en lavere hastighet hvis mulig, hvis ikke, spinne drill på forskjøvet hastigheter, slik at den ikke genererer varme som ville smelte plast frontlys dekke
6

Gjenta trinn fem. hvis det er nødvendig for å fjerne eventuelle gjenværende smuss eller korrosjon. Tørk bort eventuelle gjenværende poleringsmiddel med en ren klut.
7

Påfør lim bilvoks til frontlys dekke. Gni den inn i plast frontlys dekke jevnt. Voksen vil gi et lag av beskyttelse mot sur nedbør, korrosjon og smuss.
8

Fjern maskeringstape fra rundt frontlys din. Gjenta hele prosessen for den andre hodelykt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122223.html

Previous:
Next:

Car Cleaning