Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Den beste måten å rengjøre en bilmotor

Rengjøring bilens motor ikke bare gjør det ser bra ut, men kan holde den i topp stand. En oljelekkasje er mye mer merkbar på en ren motor enn på en skitten. Rengjøring bilens motor kan gjøres i tre trinn og på mindre enn en time. Bare noen få materialer er nødvendig for å gjøre motoren din glans. Rengjøring

Det første du må gjøre er å åpne panseret og fjern eventuelle rester som bør ikke være under der. Ting som løv og kvister kan sette seg fast i innsiden av grillen og vent åpninger langs bunnen av frontruten. Fjern disse tingene for hånd og blåse områdene ut med en luftkompressor hvis det er tilgjengelig.

Den neste tingen å gjøre er å dekke alle deler av motoren som ikke skal bli vått. Motor-rommet er laget for å være noe vanntett, men er ikke konstruert for vann som skal sprøytes direkte inn i den. Bruk plastposer, som søppelsekker, for å dekke alle sensorer, tennplugg åpninger, som er distributør og eventuelle elektriske tilkoblinger. Bruk maskeringstape for å forsegle plasten rundt disse delene slik at det ikke blir sprøytet direkte på dem. Litt vann lekker inn i dem er greit.
Vasking

Den beste måten å bli kvitt fett, olje og skitt bygge opp er å spraye motoren med et avfettingsmiddel. Noen kommersielle petroleum-baserte avfettingsmidler arbeide raskt og godt, men kan faktisk skade deler under panseret. Disse avfettingsmidler føre vinyl og gummi materialer, som slanger, å svekkes og råte. Vann og sitrus baserte avfettingsmidler, som Simple Green, fungerer godt og vil ikke skade noen deler av motoren.

Begynn sprøyting avfettingsmiddel på de lavere områder av motoren, med fokus på de svært skitne områder. Arbeid deg oppover til toppen av motoren og la den avfettingsmiddel å sitte i noen minutter, men ikke la den tørke. Vær nøye med å ikke få avfettingsmiddel på de malte overflater av bilen fordi avfettingsmiddel vil stripe malingen på noe voks og føre til at klarlakk å tørke ut.

Før avfettingsmiddel tørker på motoren, må du bruke en lang håndteres , stritter stiv børste til å skrubbe alle skitne områder. Du kan spray på mer avfettingsmiddel som trengs til motoren deler er rene. Skyll hele området inntil vannet er klart. Du kan gjenta avfetting trinnene hvis motoren er ekstremt skitne.
Polsk og beskytte

Fjern all plast og tape som dekker dine motordeler. Når disse er helt fjernet fra motoren området, starte bilen og la motoren bli varm. Dette bør ta ca ti til tjue minutter og vil tørke nesten alle delene under panseret. Når delene er for det meste tørr, slå av motoren og la den avkjøles så du kan ta den med bare hendene.

Bruk en gummi og vinyl protectant, som Meguiars All Season Dressing, å spray på alle gummi slanger, vinyl og plast områder. Hvis du ikke vil ha en skinnende glans på disse delene, bruk en microfiber håndkle for å tørke dem på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122344.html

Previous:
Next:

Car Cleaning