Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Skunk Lukt fra en bil

Hvis du har truffet en skunk på veien, eller en skunk som går forbi hagen din rett og slett valgte å spraye bilen din, kan lukten være overveldende. I motsetning til noen lukt, noe som kan vanligvis eliminert etter et par spritzes med deodorizer, henger skunk spray lang og ser ut til å gjennomsyre alt. Heldigvis, selv om det er en lukt vanskelig å fjerne, er det ikke umulig. En god grundig rengjøring og riktig type deodorizers kan bidra til å eliminere skunk lukt fra bilen. Du trenger:
Bil shampoo
hageslange
Tire renere
Cleaner trygt for instrumentbord
Svamper
Naturens Miracle Skunk Lukt Remover, Skunk Off, eller lignende produkt sammenligning Air Deodorizer
Aktivt kull
Vis flere instruksjoner
en

Vask utsiden av bilen med en hageslange og en svamp fuktet med bil shampoo. Med mindre en skunk krøp inne i bilen og sprayet innsiden bare, sjansene er han sprayet utenfor. Rengjør dekk med dekk renere.
2

Åpne alle bildører for å få så mye frisk luft i som mulig. Dette alene vil bidra til å spre noen av lukt. Ta ut alle matter og andre flyttbare elementer. Du kan vaske disse separat etter større innvendige overflater er blitt renset.
3

Rengjør dashbordet med dashbordet rengjøringsmiddel eller såpe og vann. Tørk den ned godt med en svamp. Tørk forsiktig ned rattet også. Selv om skunk var ikke på langt nær dette området av bilen, har en tendens skunk lukt til gjennomsyre alt.
4

Påfør skunk lukt remover til alle bil sete (det kan være lurt å teste det på døren-side av setet ot første til å sørge for at det ikke blir misfarget stoffet). Disse er sprayet på eller sponged på, avhengig av merke. De fleste skunk lukt produkter brukes full styrke, og ikke fortynnes med vann.
5

Spray eller svamp på skunk lukt remover til bilens tepper. Husk også å tørke ned alle konsoller og armlener. At bilen til å tørke i en time. Hold dører, eller i det minste vinduer, åpne å lufte ut.
6

Spray en luft deodorizer hele interiøret i bilen. Før natten, rulle opp vinduene meste av veien (for å holde andre dyr ut av bilen) og plassere to boller av aktivt kull i bilen. La disse i bilen over natten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122298.html

Previous:
Next:

Car Cleaning