Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan holde en svart bil Clean

Mange mennesker ser fargen svart på en bil så stilig. Uansett merke eller modell, denne fargen til mange gir bilen med en viss sleekness at andre farger ikke kan gi. Men mens dette kan være en morsom farge å eie, har du kanskje oppdaget at det er vanskelig å holde rent, som enhver ufullkommenhet eller rusk dukker opp umiddelbart. Instruksjoner
en

Ta bilen til en hands-free vask stasjon. Dette er den mest skånsomme måten å vaske svart bil og få smuss og skitt fra veien utenfor. Bilvask som tilbyr seg å vaske for hånd er en risikofylt trekk, siden du ikke kan garantere hvor mye omsorg og touch vil bli satt inn i vask. Hånd bil vasker ofte bruker filler som er brukt og gjenbrukt. Etter tiden disse rags forlate restene av fillene på biler de tørke. Disse fibrene dukker opp på svarte biler lettere enn på biler med andre farger.
2

Wax din svart bil regelmessig. En god tommelfingerregel er å voks det etter hver vask. Voks bidrar til å holde smuss og skitt av bilen, legge glans og glans og dekke opp eventuelle riper som kan allerede være i malingen. Følg voks retning du skal bruke for maksimale resultater.
3

Vask bilen for hånd hvis du ikke ønsker å betale for en hands-free vask. I motsetning til mange bilvask, kan du være sikker på at du vil sette den kjærlighet og oppmerksomhet i bilen som er nødvendig for å holde den ren. Begynn med grundig soaking bilen for å hjelpe flyte av noen fastsittende skitt. ​​
4

Bruk en myk børste med såpe og vann for å fungere de er vanskelige å nå steder på bilen, slik som de innsamlede bugs på grillen og veien tjære bygget opp under dørene.
5

Avslutt vask ved hjelp av en svamp med såpe og vann. En viktig idé er å ha en ren bøtte med vann og en skitten bøtte vann for å sikre at du vil unngå swirls på svart maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122162.html

Previous:
Next:

Car Cleaning