Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan rengjøre innsiden av en bil frontruten

Dirty frontruter er ikke bare stygge, de er også en drivende sikkerhetsrisiko. Det er lett å huske å rengjøre utsiden av frontruten, og selvfølgelig vindusvisker væske tar seg av den ytre frontruten mellom grundigere rengjorde. På innsiden av frontruten er en helt annen historie, men og-drivere ofte glemmer hvor raskt innsiden kan bli skitten og forstyrre safety.Although rengjøring av utsiden av frontglasset er noe lettere enn rengjøres innvendig, på grunn av krumningen på glass og dashbordet på den måten, vil litt tålmodighet og forberedelse vil gå langt i å holde den inne så glitrende som utsiden. Du trenger
Papirhåndklær
Minst fire microfiber glass håndklær
Auto glass renere (for eksempel Armor All glass renere)
Vis flere instruksjoner
1 < p> Tørk innsiden av frontruten helt med tørre papirhåndklær. Dette blir kvitt støv og grus, og vil gjøre fuktig rengjøringen enklere.
2

Spray hjørner og kanter på frontruten med auto glass renere. Sørg for at du er raus med spray --- for lite, og det vil ikke fungere så bra.
3

Rengjør hjørner og kanter først, med et microfiber glass håndkle, da dette er der de fleste skitt samler. Rengjør disse områdene hindrer første sprer skitt og rusk over resten av frontruten.
4

Spray halvparten av frontruten med auto glass renere. Tørk av at halvparten, ved hjelp av sirkelbevegelser, med en microfiber glass håndkle.
5

Tørr og buff vinduet med en frisk microfiber håndkle.
6

Gjenta trinn 4 og 5 for den andre halvparten av frontruten, med ferske microfiber glass håndklær.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122255.html

Previous:
Next:

Car Cleaning