Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Stell og vedlikehold av Top Klar plast Windows på en VW Golf

Din VW Golf fremste klar plast vinduer se mye skitt - fra fugl avføring, til støv fra en nylig storm som passerte gjennom området ditt. Den øverste klar plast vinduer er holdbare, men ikke smussavvisende. Som andre vinduer på VW Golf, må du rengjøre og vedlikeholde de beste klar plast vinduer regelmessig for å holde rusk fra kaking på vinduene og permanent flekker dem. Du bør aldri bruke en hard kjemikalier for rengjøring av plast vinduer og en myk klut eller fille vil klø dem. Rengjøring forsyninger

å vedlikeholde de beste plast vinduer på VW Golf, trenger du en vannslange som har en sprøyter, tre lofri kluter eller håndklær, en bøtte, en skrubb børste og en flaske bilindustrien bilvask. Ikke bruk oppvaskmiddel såpe for å rense bilens vinduer, da det vil etterlate et såpevann film.
Blanding såpevann & Sprøyting Plastic Windows

Fyll en bøtte med én liter vann og 1/2 kopp bilindustrien bilvask. Rør såpen løsning med en skurebørste. Før du påfører såpe løsning på plast vinduer, spray vinduene med vann for å fjerne løst støv og smuss.
Rengjøring av plast Windows

Påfør såpe Løsningen til de beste klar plast vinduet med en myk klut eller håndkle. Tørk av vinduene i en side til side bevegelse eller topp til bunn. Ikke tørk av vinduene i en sirkelbevegelse --- dette kan føre til riper på plast vinduer. Ikke glem å rengjøre rundt noen trim stede på vinduene og kratt deigete-on flekker forsiktig med klut eller håndkle. Ikke bruk en skrape eller andre verktøy for å fjerne deigete-on skitt. Skarpe instrumenter vil skade bilens plast vinduer.

Spray plast vinduer grundig med vann for å fjerne såpe løsning. Ikke la noen av såpe løsning på vinduene. Tørk plast vinduer, med en topp til bunn bevegelse, med en fuktig lofri klut eller håndkle. Tørk av vinduer raskt for å unngå striper.

Etter at du har renset de beste klar plast vinduer, vaske kroppen av VW Golf med såpevann. Skyll bilen godt og tørk den med en lofri klut eller håndkle.
Tips

Spray din VW Golfs plast vinduer regelmessig med rent vann. Ingen spesiell vindu renere er nødvendig. Rengjør bilens plast vinduer ukentlig med såpevann. Ikke glem å tørke vinduene etter hvert sprøyting eller rengjøring for å hindre streker og vanndråper fra tørking.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122449.html

Previous:
Next:

Car Cleaning