Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan bli kvitt Dog Lukt i en bil

Hvis du har en tendens til å ta med hunden ridning i bilen din, kan han eller hun ha etterlatt seg en lukt som en påminnelse om deres biltur. Våte hunder, spesielt, la en lukt som er overveldende og ytterst ubehagelig. Hvis du noen gang har blitt fanget i regnet med en hund, er sjansen stor for at bilen oser av en våt pet lukt. Det er mange løsninger på absorberende dette lukt og de vil ikke bryte banken. Du trenger
luftrenser
Baking soda
Charcoal
Brød
Carpet sjampo
Vis flere instruksjoner
en

Spray innsiden med en luftrenser. Dette er bare en rask løsning og vil bare maskere den opprinnelige hunden lukt. Når de blomstrete duft blader, lukt avkastning. Du må eliminere lukt, ikke maskere det.
2

Absorber lukt med natron. Plassere små boller av natron på bilens gulvplanker og la det stå over natten. Hvis hunden lukt er sterk du må kanskje gjenta natron behandling et par ganger.
3

Skyv et brett med trekull briketter under setene. Knuse trekull briketter opp og legg dem i en liten skuff eller parabol. Hvis du er sikker på at de ikke vil gli rundt og rote, kan du la dem i bilen. Hvis ikke, bruker du samme metode som med natron.
4

Plasser brødskiver på bilseter. Sett brødskivene på et papir håndkle for å unngå smuler i bilen. La brødet over natten, og deretter kaste den til fuglene.
5

Shampoo interiøret. Hvis alt annet mislykkes, kan dette være det eneste alternativet. Bruk en god kvalitet kjæledyr lukt sjampo og rengjøre innsiden grundig. Åpne alle vinduer og dører, og la bilen luften ut på en fin solskinnsdag.
6

Sett tepper på setene når du tar med deg et kjæledyr. Fjern tepper etter hver tur og vaske dem. Hold gamle håndklær i bagasjerommet, i tilfelle du blir fanget i regnet. Tørk pet av og sette de våte håndklær i en plastpose i bagasjerommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122156.html

Previous:
Next:

Car Cleaning