Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvor å Feilfri Acid Rain Fra Car Windows

Sur nedbør er en irriterende følge av luftforurensning. Gasser fra brennende brensel reagere med vannet i skyer for å danne nitrogenoksider og svoveldioksid. Regn, snø, tåke, tåke eller støv som faller er det som kalles sur nedbør, og det kan føre til skade på billakk og vinduer hvis det ikke blir fjernet. Bilruteglass får en overskyet virkning på utsiden av vinduet, og hvis sur nedbør ikke fjernes, vil det etse inn i glasset, forårsaker forvrengning for føreren. Det beste middel er forebygging - når det regner eller snør, må du vaske vinduene. Men for den sure nedbøren som har samlet, kan den fjernes med en rekke ulike produkter og litt god gammeldags albue fett. Du trenger
3 eller 4 (000 eller 0000) grade stålull
Soft filler
Glass renere
Eddik
Baking soda
Rubbing compound
Show Flere Instruksjoner
en

Ta bilen til en profesjonell bilvask på regelmessig basis for å ta en forebyggende tilnærming. Hvis det regner eller snør, vaske bilen for å fjerne sur nedbør som kan samle seg. Husk at du ikke trenger å leve i altfor forurensede områder for å bli påvirket av sur nedbør.
2

Stock opp på enten tre eller fire (000 eller 0000) grade stålull. Dette er en fin stålull ofte brukt i møbler restaurering. Det har fortsatt en liten slipende evne, men vil ikke lage riper i vinduet. Begynn med 0000 klasse, og hvis det ikke skjære gjennom sur nedbør, bruker 000 grade. Hvis den sure nedbøren ikke har vært samler for lenge, gni stålull i sirkulære bevegelser på vinduet kan løsne den, og du kan vaske det av med vanlig glass renere.
3

Legg eddik med stålull. Eddik er syre basert, så det vil skjære gjennom sur nedbør. Du kan prøve eddik med en myk klut først, og hvis det ikke fungerer, kan du bruke stålull. Bruk en sirkulær bevegelse for å løsne den sure nedbøren. Skyll med vann og tørk til vinduene for å se om du har fjernet alt av sur nedbør rester.
4

Prøv natron. Lag en pasta med bakepulver og vann. Bruk en fuktig klut og gni. Igjen, bruk sirkelbevegelser og rikelig med albue fett. Hvis kluten ikke fungerer, kan du prøve stålull, starter med 0000 klasse og deretter flytte til 000 grade.
5

Bruk rubbing compound. Rubbing compound kan bli funnet på ditt lokale auto butikken. Begynn med en fuktig klut og bruke sirkulære bevegelser. Fullføre et lite område om gangen, slik at forbindelsen ikke tørke på vinduet. Hvis dette ikke fungerer, flytte til stålull. Det er viktig å bruke styrken i å prøve å fjerne den sure nedbøren. Du må jobbe for det. Skyll med vann og tørk området for å se om sur nedbør er der fortsatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122185.html

Previous:
Next:

Car Cleaning