Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Leaf Marks Fra Auto Paint

Parkering under et tre kan virke som en god idé å holde bilen skyggefullt og kjølig - men blad opphopning på bilens lakk kan være mer skadelig enn du kanskje tror. Bladene kan sette saft, pollen og garvesyre på auto maling, beising og skade finish. Hvis du ikke pusser bladene straks støv og de får fuktig med dugg eller regn, er de sannsynligvis til å forlate gjenstridige flekker. Avhengig av hva som forårsaker bladet merkene, må du bruke noe å løses eller myke dem. Instruksjoner
en

Brush eller plukke bladene av de malte overflater nøye. Hvis de dekker grit eller støv, kan de ripe lakken hvis du er for grov og gni dem inn i malingen.
2

Vask og tørk bilen før du får jobbe fjerne blad merker. Hvis du gni merkene mens det er et lag med sot på bilen, risikerer du å skrape opp lakken.
3

Kjør hånden over bladet merkene. Hvis du føler deg hevet rygger eller støt, er det sannsynligvis saft på bilen din.
4

Bruk en kommersiell voks og fett løsemiddel for rengjøring av billakk. The University of Minnesota forlengelse tjeneste anbefaler også prøver rensevæske, WD-40 smøremiddel eller Avon badeolje.
5

La renere på bilen for å la det virke, og hell litt mer på en myk, tørr klut og gni den kraftig. Det kan ta flere programmer for å fjerne gjenstridige saft eller blad merker.
6

Vask bilen igjen etter bladet merkene er fjernet. Du må kanskje voks det hvis det er en skyet rester fra fet renere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122550.html

Previous:
Next:

Car Cleaning