Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan få Ink Marks Out of Leather

Skinnet dekker bilens seter er et svært porøst materiale som absorberer væske som blekk svært raskt. Når blekk treffer et skinn, suger det inn i skinn på samme måte som den lær hadde absorbert sin opprinnelige fargestoff. Dette gjelder spesielt for anilin, som ikke er blitt behandlet av produsentene med et beskyttende overflatebelegg. Blekkflekker på bilen skinnseter kan variere fra en lett treatable penn mark til en stor flekk som truer med å ødelegge bilens interiør. En rask respons og grundig rengjøring kan holde bilens skinn fra lidelse permanent skade. Du trenger:
Vev
Ink stick
Vacuum
Dish såpe
Mikrofiber håndkle eller svamp
bøtte med vann
Patent skinn skoen renere
Leather conditioner
Håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Blot opp noen blekk umiddelbart med et håndkle eller vev. Tørk det berørte området med en blekk pinne i retning av flekken og fortsette blotting opp overflødig blekk med vev eller et håndkle. Ikke trykk vev mot skinn, som trykket vil hjelpe det blø i lær overflate
2

Vacuum bilsetet for å fjerne støv eller skitt -. Fjerne smuss eller skitt før du rengjøre skinn vil forhindre at du utilsiktet skrubbe skitt inn i skinnet.
3

Fukt en microfiber håndkle eller svamp med oppvaskmiddel og vann. Tørk forsiktig mot retningen av flekken eller blekk mark, for en stor flekk som blødde utover, tørk mot midten av flekken. Skyll blekket ut av svampen og fortsette rengjøring.
4

Tørk området med et håndkle.
5

Påfør lærrens til området berørt av blekk spot. Fukt en microfiberklut med vann og gni den renere i lær for å skape et skum. La skummet sitte i 10 minutter og tørk det bort med et håndkle.
6

Påfør skinn conditioner til de fargede området. Gni balsam i skinn med microfiber håndkle, ved hjelp av en svak bevegelse.
7

Kontroller tidligere beiset området neste dag for tegn på permanent misfarging eller blekk soaking. Du må kanskje ha en profesjonell re-flekker på skinn for å gjenopprette noe av den originale lær fargestoff som har blitt permanent forurenset av blekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122137.html

Previous:
Next:

Car Cleaning