Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hjem rette for Tre Sap på en Clear Coated Vehicle

Ved rengjøring treet SAP utenfor klar finish av en bil, må du være forsiktig med å bruke noen tunge løsemidler som aceton eller white sprite. Disse kjemikaliene vil oppløse og fjerne treet saft, men de vil også føre til at klarlakk for å bli grumsete. Hvis du har en klar finish, finnes det andre måter å fjerne treet saft med vanlige husholdningsartikler. Tøymykner Sheets

Ta noen tøymykner ark og få dem våte. Sakte begynne å gni fuktig ark over tre SAP. Vær forsiktig med å bruke for mye press, fordi du kan ripe bilens lakk.
Baby Oil

Påfør litt babyolje til treet saft og la den satt i en time. Den babyolje bør myke opp treet SAP, slik at du kan fjerne den med en myk frotté håndkle eller en gammel T-skjorte.
Non-Aceton Nail Polish Remover

Nail polish remover vil fjerne treet saft, men sørg for at den ikke inneholder aceton, fordi aceton vil skade klarlakk. Påfør neglelakk remover til furu tjære spot med et frottéhåndkle. Neglelakk bør oppløse furu tjære, slik at du kan fjerne den fra bilen.
Last Step

Når du har fjernet treet SAP, er det viktig å vaske overflaten av bilen med såpe og vann og på nytt noen bilvoks. Ved hjelp av noen av de nevnte elementer for å fjerne furu tjære kan også fjerne voks fra bilen, så det er en god idé å bruke på nytt noen voks til den nylig renset spot og buff det ut i henhold til bil voks retninger.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122383.html

Previous:
Next:

Car Cleaning