Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan få Ink ut av bilen Leather

Skinnseter er et elegant tillegg til en hvilken som helst bil. Hvis riktig vedlikeholdt, vil skinninteriør vare i mange år. Ulykker er bundet til å skje, men og blekkflekker på bilen skinn er ikke noe unntak. Fjerne blekk fra bilen skinn kan gjøres med hell hvis de riktige produkter og metoder blir brukt. Skinnet vil bli ryddet av blekk på et blunk. Du trenger:
Papirhåndklær
Leather renere
Myke kluter
Bomullspinne (valgfritt)
Rubbing alkohol (valgfritt)
Hairspray (valgfritt)
Vaselin

Vis flere instruksjoner
en

Fjern vått blekk fra skinn omgående. Blot blekkflekker med tørkepapir før blekket ikke lenger transport til papirhåndkle. Unngå å gni, da dette kan føre til at blekket til å spre seg.
2

Rengjør skinn med skinn renere. Disse rengjøringsmidler er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker. Bruk renere og en myk klut for å fjerne overflaten blekk fra skinn. Følg label instruksjoner for spesifikk bruk, da dette kan variere mellom produkter.
3 p Hvis flekken er der fortsatt, kan du fukte en bomullsdott med isopropanol. Gni pinnen over blekk-farget skinn. Arbeid fra ytterkanten av blekk flekken mot midten. Gni forsiktig og unngå å legge for stort trykk, noe som kan skade skinnet. Bytt til en ren, alkohol-gjennomvåt bomullsdott som man blir farget med blekk. Fortsett denne prosessen til det ikke mer blekk overfører på bomullspinne.
4

Tørk over med en fuktig klut. Buff skinn med en myk, tørr klut.
5

Spray hårspray på skinn hvis blekket flekken er fortsatt til stede. Fukt flekken med hårspray og gni forsiktig med en myk klut. Fortsett å gni inntil blekkflekker heiser. Stopp gni lær hvis du merker finish begynner å kjedelig. Tørk av skinn med en fuktig klut. Buff med en myk klut.
6

Spre et tynt lag med vaselin på det berørte området av skinn for å fylle opp fuktighet tapt under flekkfjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122559.html

Previous:
Next:

Car Cleaning