Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik holder du RVs Front Bug Fee

Holde bugs fra ødelegge utseendet på din splitter ny bil kan være ganske sjenerende. Bugs er et problem i alle klima og region, men de utgjør spesifikke problemer for en RV eier. Selve mengden av tid brukt på veien, og det brede utvalget av bug habitater besøkt kan la RV foran ser ut som en entymology prosjekt! Når det gjelder å sloss mot bugs, er det beste forsvar et godt angrep. Flere produkter som bidrar til å frastøte bugs og gjøre deres fjerning enklere er omtalt nedenfor. Du trenger
Wax
RainX eller RejeX
Pam
WD 40
RV dekselet
Vis flere instruksjoner
en

Dekk den . En metode for å holde bugs fra ødelegge forsiden av RV din er å beskytte den med et lokk. Det finnes elementer som er tilgjengelig spesielt for dette formålet som selges under mange navn, blant annet "bra", "maske" og "bug skjold." Disse dekker bare passe over fronten på bilen og beskytte den mot insektene. Når dekselet blir skitten, bare kaste det i vask. Sjekk med din RV produsenten eller med en lokal automatisk forsyning butikken for å se om man er tilgjengelig for å passe din RV. Hvis ikke, prøv en tilpasset butikk. De kan være i stand til å utforme en bug skjold spesielt for deg.
2

Wax det. Holde et friskt lag med voks på RV din er en god måte å holde insekter i sjakk. Den glatte overflaten levert av bilvoks gjør det vanskelig for insektene til å feste. De få som gjør lett kan fjernes. RejeX er et relativt nytt produkt på markedet som er voks utviklet spesielt for repelling bugs. Du kan også prøve RainX. Mens RainX er utviklet for å hjelpe frontruten vannavstøtende, er det også kjent for å frastøte insekter. Påfør RainX hele RV, frontruten og fremre inkludert, som en erstatning for voks. Advares at når du bruker RainX på frontruten, må du gjøre det for alltid, eller leve med filmy utseende som utvikler etter at søknaden slites av.
3

Spray det. Ingen tid til å vokse? Prøv sprøyting fronten av RV med noen WD 40. Uansett egenskaper det har som stop dører fra knirkende også synes å stoppe døde insekter fester seg til kjøretøyer. En annen dobbelt-plikt produkt som fungerer er en matlaging spray, slik som Pam. Akkurat som det bidrar til å holde muffins fra fester seg til pannen, vil det holde bugs fra losji til grillen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122144.html

Previous:
Next:

Car Cleaning