Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik bruker du en Shammy på din bil

Begrepet "shammy" kommer fra ordet "pusseskinn", som refererer til skinnet av et dyr som en hjort eller sau. Dette er en veldig myk og super-absorberende materiale, så det er perfekt for å bruke etter at du har vasket bilen eller når du har en våt overflaten tørke. Det er litt vanskelig i starten, men når du vet de riktige trinnene, vil du være tørking bilen av på kort tid. Du trenger
Slange med vannkilde
Vis flere instruksjoner
en

Plasser shammy på panseret av bilen og spray det ned ved hjelp av slangen. De fleste shammies tørre til en hard form etter bruk, så du vil helt mette shammy å løsne det opp til en formbar tilstand. Vri den ut og suge den to ganger.
2

Vri ut shammy og legg den flatt på overflaten du ønsker å tørke. Hold de to hjørnene nærmest deg med pekefingeren og tommelen, og trekk shammy mot deg, holde den så flat som mulig mot overflaten av maling. Dette vil fjerne alle de store vann flekker fra overflaten.
3

Snu og vri ut shammy slik at du ikke får vann på den nylig tørket overflaten. Ball opp shammy med hendene, og deretter kjøre den mot området du nettopp tørket for å sikre at de små vann flekker er borte.
4

Gjenta trinn 2 og 3 inntil bilen er helt tørt. Når den er, lagre shammy på et tørt sted slik at det ikke utvikler mugg eller mugg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122528.html

Previous:
Next:

Car Cleaning