Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan powerwash motoren din

powerwashing bilens motor er en måte å rense ut smuss og skitt under panseret. Holde motoren ren og godt vedlikeholdt vil bidra til å forlenge levetiden på motoren din og øke gass kjørelengde. En månedlig powerwashing vil være nok til å holde motoren fra å bli altfor skittent. Du skulle trenge mindre enn en halv time å få motoren tilbake til et showroom shine før du begynner å vaske resten av kjøretøyet. Du trenger
Powerwasher
hageslange
Engine de-greaser
Vehicle såpe
Sponge
Vis flere instruksjoner
en

Let bilen kjøle seg ned før du åpner panseret. Mens du venter på at motoren kjøles ned, plugg i powerwasher din, koble hageslange og skru på vannet.
2

Åpne panseret. Slå på powerwasher din. Du bør trekke på avtrekkeren og bruke en feiende bevegelse fra venstre til høyre starter på baksiden av motoren. Denne første feie vil løsne smuss og skitt før du bruker såpe.
3

Påfør en motor de-greaser til motoren din. Sørg for å følge instruksjonene på de-greaser. Sørg for å powerwash bort de-greaser før du bruker noen såpe.
4

Påfør kjøretøy såpe til en stor svamp og forsiktig skrubbe de synlige delene av motoren din. På dette punktet, bør du ikke ha problemer med å tørke vekk noen leftover skitt. Når du har skrubbet de synlige områder av motoren din, kan du bruke din makt vaskemaskinen for å skylle av din svamp.
5

Skyll såpen ut av motoren i samme venstre-mot-høyre-bevegelsen du brukes når du først vasket motoren. Gjenta såpe-og-skyll trinnene til du er fornøyd med utseendet på motoren din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122527.html

Previous:
Next:

Car Cleaning