Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan rense en bil Ceiling

Har du behov for å rengjøre bilen taket, men frykter at det endelige resultatet vil være at du slå i hjel på hengende materialet mens du kjører? Rengjøring av taket på bilen din kan være vanskelig, men det er gjennomførbart med et mål på tålmodighet og forsiktighet. Her er noen tips for å holde taket så ren som resten av bilens interiør. Du trenger
myk børste
Flere tørre, rene frotté håndklær
Mild eller fortynnet rengjøringsmiddel
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en myk børste til å fjerne støv og jord. Forsiktig børste med korte strøk i samme retning som lur av stoffet.
2

Velg en mild eller fortynnet rengjøringsmiddel. Tepper eller møbeltrekk renere er effektive for generell rengjøring og fjerning av lukt. For spesifikke flekker, bør du vurdere å bruke andre rengjøringsmidler. Glassrens kan brukes til tobakk flekker, og baby wipes kan arbeide på små makeup flekker. Avhengig av flekken, kan det være andre produkter som olje og fett fjerning.
3

Lett spray rengjøringsmiddel på en tørr, ren frotté håndkle. Påfør litt fuktig håndkle til en liten uanselig del av taket eller den spesifikke flekken. Igjen, forsiktig jobbe med korte strøk langs lur av stoffet. Ikke over-våt området.
4 p Med en tørr, ren frotté håndkle, klapp området tørt. Hvis det ikke er noen observerbar misfarging og området synes mindre tilsmusset, fortsetter rensing på denne måte. For svært skitne områder, kan det hende du trenger å rengjøre og tørke flere ganger før du skaffer den ønskede effekt. Kontinuerlig skifte våte, skitne håndklær med tørre, rene seg.
5

Brush tørt stoff langs lur for en ferdig presentasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122096.html

Previous:
Next:

Car Cleaning