Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan rense en Leather kupeen

Et skinn interiør gir et luksuriøst utseende og følelse til alle kjøretøy. Det kjennes godt på huden og ser flott ut, også. Det er en ulempe, men. Skinn kan meget lett bli farget av smuss og olje fra huden. La disse typer flekker sitte for lenge kan skade skinn interiør. Bruk følgende fremgangsmåte for å eliminere disse flekkene og holde skinn ser flott ut. Du trenger
Skinn-rengjøringsmiddel
Våt klut
tørr klut
Bath håndkle
Sponge
Vis flere instruksjoner
en

Et skinn interiør må renses en del om gangen. Bestem deg for hvor du ønsker å starte og avslutte dette området før du går på neste. Du trenger en skinn-rengjøringsmiddel, som kan kjøpes på noen store auto butikken. Du vil også trenge en svamp. Ta rengjøringsmiddel og sette noen på svampen, men jobber det før det gjør en såpe skum. Start på toppen av området du rengjør og tørk området med svampen med sirkelbevegelser. Arbeid deg fra toppen av området til bunnen. Påfør middels trykk.
2

Når du kommer til bunnen, bruk en tørr klut for å fjerne såpe. Deretter bruker du en våt klut for å skylle det området du har rengjort. Klem overflødig vann ut av kluten før du skylle av skinn.
3

Fortsett å skylle til du ser klart vann rennende fra duken. Nå tar et badehåndkle og tørk skinn. Etter tørking, gå videre til neste område som trenger rengjøring og gjenta de samme trinnene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122090.html

Previous:
Next:

Car Cleaning