Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan søke Car Wax

Mange bileiere vasker bilene sine i en kommersiell bilvask, kjører det gjennom sykluser, og forventer at det vil være nok til å gjøre bilen forblir skinnende og vakre. Med tiden vil imidlertid forurensning og elementene ta en toll på bilens lakk jobb med mindre du tar deg tid til å polere den en gang i blant. Søker voksen ordentlig tar litt tid og krefter, men det er verdt det i det lange løp. Bilvoks beskytter lakken mot elementene og vil gjøre bilen din ser helt nytt lenger. Du trenger:
bilshampo
vann
carnauba bilvoks
minst fem microfiber kluter
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør grundig for hånd med bil sjampo (eller oppvaskmiddel) og vann, eller i en automatisk vaskehall. Skyll og tørk bilen grundig for å forberede for voksing. Rengjøring er et nødvendig skritt - ellers vil du bli fangst skitt og annet skadelig rusk under voks
2

Dip mikrofiberklut i beholderen med carnauba bilvoks.. Du vil være å starte med et beløp på størrelse med en halv dollar mynten.
3

Rub voks over panseret av bilen i et tynt lag. Flytt voks over hver seksjon, gni den i små sirkler litt bredere enn din hånd. Re-dyppe kluten i beholderen med voks som er nødvendig.
4

Vent en liten stund, slik at voksen å bosette seg i en bit. I kjøligere temperaturer dette vil ta en stund lenger enn i varmt eller varmt vær.
5

Gni en ren mikrofiberklut over voks i store sirkulære bevegelser. Du vil være å plukke opp overflødig voks samt bringe ut glans nå.
6

Buff bilen med en annen ren mikrofiberklut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122265.html

Previous:
Next:

Car Cleaning