Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan lage din bil Smell Clean and Fresh evig uten å bruke en krone!

Jeg vet ikke om noen andre, men jeg er lei av å kjøpe disse luftrenser trær som synes å være det eneste rimelige alternativet for å holde bilen lukter fint og rengjøre. Hver gang jeg går inn i bilen freshener øy i butikken ser jeg tjue forskjellige nye fangled gadgets og hver og en av dem, uansett hvor dyre de er visne etter en uke. Fra nå av skal jeg bruke denne i stedet .... Du trenger
en boks av tørketrommel ark
Vis flere instruksjoner
en

rense ut bilen din på vanlig måte. Støvsug setene og gulvplanker. Tørk deretter ned vinduene og dash.
2 p Hvis du røyker, kan nå være et godt tidspunkt å sparke en vane, kan ingenting søtt duftende overleve en røykfrie miljøet på veldig lenge. Hvis du ikke ønsker å slutte kan du vurdere å forby røyking i bilen.
3

Når du har fått deg bil renset ut, og at det ikke er noe spesielt stinkende inne, sted en Dryer Sheet (noen duft, uansett merke) under hver av dine bilseter.
4

Deretter slår bilen på og la den kjøre med varmen på i ca 10 minutter. Dette vil få duften strømmer sterkt, og etter det bare gå om virksomheten din som normalt. Bilen vil varme opp naturlig mens du kjører forårsaker den søte frisk duft å fylle bilen hver gang du kjører den.
5

tørketrommel ark er ekstremt billig, spesielt på Dollar Sår, gratis selv for det meste av oss siden de sannsynligvis sitter på tørketrommelen akkurat nå. De tørketrommel ark vare mye lenger enn vanlige luftrensere, og en boks vil trolig vare et år. Røykere, vil en boks vare du kanskje seks måneder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122109.html

Previous:
Next:

Car Cleaning