Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvor å Feilfri vanntett plast Gulv

Vanntett plast gulv er tilgjengelig i en rekke stiler, farger og design. Dette gulvet er populær fordi den trenger mye mindre vedlikehold enn laminat og andre typer plast på gulvet. Den beste måten å holde rent gulvet er å vaske den ned regelmessig med en oppløsning av eddik og vann. Dette holder gulvet ser sitt beste og beskytter mot fremtidige skader. Du trenger
Eddik
Vann
Bucket
Broom
Rag
Vis Hell Mer Instruksjoner
en

en kopp eddik i en plast mopp bøtte og fylle den full av varmt vann. Denne kombinasjonen gjør en effektiv renere som ikke vil ripe opp overflaten på gulv din eller forårsake noen skade, liker kommersielle rensemidler vil. Hvis du ikke liker lukten av eddik, bruke hvit destillert eddik som ikke har en sterk duft.
2

Sweep gulvet for å fjerne alle spor av skitt eller rusk. Pass på at du setter deg bak apparater og inn i hjørnene. Du kan også prøve å bruke en Swiffer eller lignende produkt som fester støv og skitt direkte til en klut for enkel opprydding.
3

Dypp moppen forsiktig inn i eddik og vann. Ring ut overflødig vann, fordi en opphoping av vann kan skade gulvet. Kjør mopp langs alle områder av gulv for å fullstendig fjerne all smuss og rengjør gulvet.
4

La første strøk løsning tørr og bruke anledningen til å se etter eventuelle flekker du kan ha gått glipp . Du kan gå tilbake over gulvet med mopp og eddik løsning for å få noen skitne omgivelser ren, eller du kan prøve å rense de enkelte flekker for hånd.
5

Gni noen spesielt skitne flekker med en klut dyppet i eddik løsning. Som du ville gjort om du skulle bruke en mopp, ring ut overflødig vann før du bruker fille til gulvet. Hvis flekken nekter å komme opp, la fille sitte et øyeblikk for å la eddik løsning arbeid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122198.html

Previous:
Next:

Car Cleaning