Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner oksidasjon Fra Oksiderte Plastic kjørelys

Gul, overskyet og kjedelig frontlykter har alle noe til felles - de gir dårlig sikt om natten. Foruten å gjøre frontlykter ser gamle og snusket, frontlykter med oksidasjon kutte ned på lysstyrken på lysene og faktisk blokkere noe av lyset utstrålt fra frontlyktene. Oksidasjon buildup oppstår på plast frontlykter fra solen og været over tid. Du trenger ikke å bruke hundrevis av kroner på å erstatte frontlykter. Fjern oksidasjon fra plast frontlykter for under femti dollar i din egen innkjørsel. Du trenger:
maskeringstape
900-sandpapir
1000-sandpapir
1200-sandpapir
Vann
Mikrofiber håndkle
plast linse polsk
plast linse sealer
Vis flere instruksjoner
en

Place maskeringsteip rundt kantene av frontlys på bilen for å beskytte den malte overflaten fra å bli ripete. Sette minst to eller tre lag for å sikre sandpapir kan ikke rive båndet.
2

Sand frontlykter med 900-sandpapir og vann. Hold sandpapir våt mens sliping. Flytt sandpapir på tvers, ikke opp og ned. Sand til hele frontlys overflaten er matt og ru.
3

Sand frontlysene på nytt med 1200-sandpapir og vann. Sand hele frontlys overflaten før det føles glatt.
4

Gå over frontlyktene igjen ved hjelp av 1500-sandpapir og vann for å gjøre dem så smidig som mulig. Skyll frontlykter og la dem tørke helt.
5

Påfør en liten mengde plast linse polish på en microfiber håndkle og bruke den til å buff overflaten av frontlysene. Arbeid polsk i små sirkulære bevegelser til frontlys ser klar og glatt.
6

Tørk linsen sealer over overflaten av ren, tørr frontlys. Tørk over frontlys, ikke opp og ned. La frontlysene tørke i ti minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122129.html

Previous:
Next:

Car Cleaning