Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik reparerer rustskader på en bil

Rust skade kan få ned videresalg verdien av en bil raskt og dramatisk, og det er viktig å nappe den i knopp når det er et lite problem, og en enkel reparasjon. Her er noen enkle tips for å reparere at rustskader på din bil eller lastebil. Du trenger
rust løsemiddel
stålbørste
grovt sandpapir
liten pensel
maling
isopropanol
malerens tape
bilindustrien glass kitt

Vis flere instruksjoner
en

Inspiser bilen regelmessig. Små rustflekker er lett å fikse og kan repareres i garasjen med noen enkle verktøy. Hvis problemet blir for stort, du ser på en mye mer kostbar løsning.
2

Finn rustflekker og prep dem for behandling. Fjern rust fra det berørte området ved å gni den med white spirit eller sprit, og en solid stålbørste eller grovt sandpapir.
3

Skrap bort løs maling eller rust. Påfør deretter en rust-fjerning løsemiddel for å få de siste gjenværende biter av rust fra området. Tørk av med noen filler.
4

Bruk grovt sandpapir for å jobbe deg ned til en god maling prøve på alle sider av det berørte området. Når du har nådd upåvirket maling på alle sider, børste vekk støvet å rense området.
5

Tape av det berørte området for å beskytte upåvirkede områder fra kitt og maling du skal søke.

6

Påfør vinduer kitt til det berørte området så smidig som mulig. Dette vil fylle ut alle groper eller riper, slik at malingen vil jevnt dekke området. La den tørke.
7

Få en prøve av bilens farge enten fra en maling chip eller en identifikasjon plate under bilens panser. Ta prøven til en maling eller tilbehør butikk og kjøpe matchende farge, samt primer.
8

Påfør primer og la tørke. Da gjelder et nytt strøk med maling. Gjør så jevnt, raskt og blande det som best du kan med den eksisterende maling på alle sider.
9

Etter at malingen er tørr, polish og voks det berørte området til slutt.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122089.html

Previous:
Next:

Car Cleaning