Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Mugg Fra en Convertible Top

Mold er en sopp som trives i varme fuktige steder. Områder som har høy luftfuktighet har ofte mugg og jordslag å stri med. Mold og mugg kan trives på omtrent alle underlag som kan skryte av riktig klima for det, dessverre, er det vanligvis i noen sted vi egentlig ikke ønsker det! Hvis konvertible toppen har blitt det siste offeret for mugg og jordslag, er det ingen grunn til bekymring. Det finnes flere enkle metoder for å fjerne det. Du trenger
Bleach
Soft ren klut
Mr.Clean Magisk Eraser
Ammoniakk
Baking soda
Eddik
enkle grønne
Vis flere instruksjoner
en

Mix blekemiddel og vann i like deler og hell den på mugg området. La den sitte i 30 sekunder før du skyller den av med rent vann. Tørk området med en myk, ren og tørr klut.
2

Fukt en Mr. Clean magiske Eraser og bruke den til å tørke bort noen mold eller mugg.
3

Bland to deler vann til en del ammoniakk og hell den på mugg området. La den virke i 30 sekunder og skrubbe området med en myk, ren klut. Skyll området med rent vann og tørk med en myk, ren og tørr klut.
4

Strø natron hele mugg og hell eddik over det liberalt. Tillate denne å suge i 4 timer. Skrubb området med en myk, ren, fuktig klut og skyll godt. Tørk området med en myk, ren og tørr klut.
5

Bruk enkle grønne å mette området og la det trekke i 10 minutter. Tørk området med en myk, ren klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122277.html

Previous:
Next:

Car Cleaning