Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner riper fra en plast frontruten

De fleste biler er utstyrt med et glass frontruten , men hvis du har en racerbil eller en off -road kjøretøy , kan du ha en plast frontruten for ekstra beskyttelse . Disse plast frontruter kan være laget av Lexan eller pleksiglass , og på grunn av det, kan de få riper bare fra rengjøring. For å løse dette problemet , må du polere ut riper med spesielle produkter for å bidra til å holde frontruten ser ny . Du trenger
Foam applikator pad
Plastic renere, polish
mikrofiber håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Hell en kvart stor porsjon av plast renere, polish på skum applikator pad, deretter plassere den på frontruten , jobber den inn i frontruten i en sirkulær bevegelse .
2

Påfør renere, polish som det begynner å spre, til du få hele frontruten dekket. Dette vil sette en dis over frontruten , og det er fint.
3

polere av renere, polere med en microfiber håndkle , snu håndkle ofte å alltid ha en frisk overflate. Pass på at du polering i et sirkulært mønster .
4

Se ned på siden av frontruten , på jakt etter riper i refleksjon av plast. Hvis du finner noen du gjenta trinn 1 til 3 til alle riper er fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122511.html

Previous:
Next:

Car Cleaning