Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan bruke flytende glass med Car Wax

Flytende Glass er et poleringsmiddel som ligner på andre bilen voks produkter. Siden det faktisk er en voks, er det unødvendig å legge til en annen voks på toppen av det, ifølge produsenten, vil en annen voks produktet ikke legge glans eller forbedre beskyttelse. Før første gangs bruk av flytende glass, må du vaske bilen med Liquid Glass Pre-Cleaner. Deretter trenger du bare bruke Pre-Cleaner en gang i året. Du kan bruke så mange strøk av flytende glass som du liker, skaperne av produktet oppmuntre det. De hevder at glansen av flytende glass dypere med hver ny frakk. Du trenger
flytende glass Pre-Cleaner
flytende glass
Clean shammies for tørking
Slange eller bøtte med vann
Foam voks applikator pad
to microfiber detaljering håndklær

Vis flere instruksjoner
en

rengjøre bilen ved hjelp av Liquid Glass Pre-Cleaner for å fjerne skitt og noen gamle voks ved hjelp av en av microfiber håndklær. Skyll bilen grundig med en slange eller en bøtte med vann.
2

Tørk bilen helt med shammies. Sørg for at bilen er helt tørt før du går videre til neste trinn.
3

Påfør et svært tynt lag med flytende glass med skum applikator pad med en jevn frem-og-tilbake bevegelse. Ikke bekymre deg hvis du tror det er for tynt. Du kan alltid legge til et annet strøk.
4

la væsken Glass tørke, deretter buff med en ny microfiber håndkle.
5

Gjenta de to siste trinnene ovenfor for å legge et annet strøk av flytende glass. Ellers kan du bruke samme metode for å legge et lag med en annen voks type hvis du ønsker. Du må kanskje rene applikatorer og håndklær med en annen type bil voks.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122546.html

Previous:
Next:

Car Cleaning