Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner vann flekker på Biler og frontruter

Vann flekker, mens mindre, kan bli til store irritasjonsmomenter hvis de ikke blir fjernet. Venstre ukontrollert på bilens lakk og glass, kan de også forårsake permanent skade hvis flekkene er forårsaket av hardt vann som har kjemikalier i det fra miljøet. Forebygge og fjerne vann flekker med de riktige trinnene og forsyninger. Du trenger:
Bilvask vaskemiddel
Wax
Vann og eddik blandingen eller vann flekkfjerningsmiddel
Lofri mikrofiber håndklær
Stålull
Glass polish
High-speed buffer
Vis flere instruksjoner
en

hindre opphoping av vann flekker i første omgang ved å sørge for at bilen er vasket og vokset jevnlig. Et godt lag med voks vil fraråde vann flekker fra å vises på karosseriet, glass og krom. Bruk en høy kvalitet voks på karosseriet og krom polish på noen krom, og holde glasset rent og polert.
2

Tørk bilen din så snart som mulig når den blir våt, spesielt om sommeren , når varmen fra solen kan bake vanndråper ned på bilen avslutningen, noe som gjør dem spesielt vanskelig å fjerne. Til slutt, kan hardt vann flekker forårsake permanent skade.
3

Tørk vann flekker av lakk, krom og glass med en 50-50 blanding av destillert vann og hvit eddik. Du kan også blande denne løsningen opp i en sprayflaske og ha den tilgjengelig i bilen sammen med en lofri microfiber fille slik at vann flekker kan fjernes rett når de oppstår. Bare spray blandingen på vannet flekker og tørk dem av med ren klut. Blandingen kan føre til at voks til kjedelig litt. Hvis dette skjer, bare voks bilen igjen for å gjenopprette glans og polere krom (hvis bilen har noen) med en høy kvalitet krom polish. Det finnes også kommersielle vann flekkfjernere (se Ressurser).
4

Fjern mer-vedvarende vann flekker på glass med en veldig fin, 000-grade stålull, som ikke vil skade glasset, men er bare slipende nok til å fjerne tyngre vannflekker. Mer-ekstreme flekker må fjernes med kommersiell kvalitet glass polish og en buffer.
5

fjerne vann flekker på bilens lakk som har slått til flekker ved hjelp av voks og en high-speed buffer . Påfør voks til buffer, smøre det på bilen og slå buffer på og lett buff ut flekker i en sirkelbevegelse. Ikke trykk for hardt for å unngå å brenne avslutningen av maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122540.html

Previous:
Next:

Car Cleaning