Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Auto Gas Tank Cleaning

Rengjøring en auto gass tank, spesielt fra en bil som har sittet i evigheter i garasjen, er det første skrittet for å få den bilen tilbake i tipp-topp form. Gass som sitter for lenge på en tank kan føre til oksidering og skape ødeleggende rot inne. Så før du fester drivstoff linjer for å starte bilen, sørg for å rense gassen oppgave først. Du kan leie noen til å gjøre det for deg, men for å spare penger kan du enkelt gjøre det selv ved å følge noen enkle trinn. Les Manuell og tømme ut Tank

Les bilens manual for å finne ut hvordan bilen deler er tilkoblet og hvordan du skal fjerne gasstanken. Hver bil modellen vil variere i konstruksjon, så det er viktig å gå over produktet manualen. Før du fjerner tanken, kjøre bilen for å tømme den ut. Kjøring det vil hjelpe konsumere noen leftover bensin. Når tanken er tom, fjerne den fra bilen i henhold til manuelle instruksjoner.
Renseprosessen

Kjøp en drivstofftank renere (noen bruker toalettet renere eller parabol såpe) og fyll tanken med det. Følger ellers retninger. Mengden av tankrengjøringspersonale som skal brukes vil avhenge av størrelsen av bilens bensintank. Noen produkter vil også kreve renere å bli utvannet i en gallon eller to av vann. Les etiketter for å få det eksakte beløpet. La renere å sitte inne i tanken for det å effektivt dekke interiøret i tanken og fjerne rust, sot og andre avleiringer som har fast til sine indre vegger. For best resultat, la den sitte i 24 timer. Etterpå bruker en slange for å skylle av løsningen. Alle innskudd, rust og skitt vil renne fra tanken. Gjenta prosessen (tank renere og deretter slange) til gasstanken er helt ren. Slange ned i tanken et par ganger for å sikre at ingen løsning eller ekstra skitt gjenstår.
Tørketid

La din gass tank til helt tørt. La det tørke i ca en dag eller to. Gasstanken må være helt tørt før det installeres på nytt inn i bilen. Du har kanskje å riste tanken å se om noen leftover vann partikler er inne. Du kan også la tanken henge for å fremskynde tørkeprosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122541.html

Previous:
Next:

Car Cleaning