Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik Clean Car Windows Etter voksing

En ren, fersk-vokset bil er en skinnende ting av skjønnhet, men voks på rutene er noe helt annet. Bortsett fra å se dårlig, kan utstryk av voks forstyrre klar visjon. Men ikke bekymre deg: Med litt gammeldags albue fett, er det ikke vanskelig å rengjøre voks av bilvinduene. Du trenger
Plastic skurerondell
Clean, lofri håndklær
Glass renere
Vann
Vis flere instruksjoner
en

Park din bilen i solen og la den sitte i en time. De fleste bilvask hevder voks de bruker er spesiallaget for å ikke overholde glass. La den sitte i solen for en stund bør mykne det
2

Bruk en plast skurerondell -. Typen som ser ut som en ball av stålull, ikke svampen slag - for å bryte opp voks. Bruk støvtette, sirkulære bevegelser og gå over hele vinduet.
3

Spray en generøs mengde glass renere på vinduet. Folk flest ikke bruker nok renere, så det tørker og begynner å strek før de kan tørke den av, spesielt når vinduene er varmt.
4

Tørk glasset renere av med en ren, lofri gratis håndkle. Arbeid i en opp-og ned-bevegelse, og pass på at du får hjørnene.
5

Spray glasset igjen og bruke et rent håndkle til å gå over glasset i en side-til-side bevegelse , inntil all voks og eventuelle streker er borte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122525.html

Previous:
Next:

Car Cleaning