Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvor å Feilfri Galvanisert Trailer Felger

Galvanisert felger på en trailer er en utmerket og felles valg på grunn av sin heavy-duty natur og evne til å stå opp til elementene. Siden tilhengere kan bli utsatt for noe, fra gjørme når haling utstyret til en arbeidsplass til vann når du senker en båt ned en rampe, vil galvaniserte hjul være sikker på å stå testen av tid. Ulempen er at du vasker dem kan være vanskeligere enn normalt hjul, og med tanke på mengden av sot tilhengeren felger er sikker på å plukke opp, trenger du en god rengjøring diett for å holde dem ser skarpe. Du trenger
Høytrykksspyler eller utendørs slange
Butikk filler
Brake renere
Dish såpe
myk børste
Vis flere instruksjoner
1

hjelp av en høytrykksvasker eller standard slange med vann på full effekt, grundig spray ned felgene. En høytrykksvasker er ideelt fordi sjansene er det vil vaske av en god del av løs skitt på egen hånd, men hvis du ikke allerede har en, er det ingen mening i å bruke ekstra penger. En kraftig hageslange vil fungere helt fint.
2 p Med hjulene grundig gjennomvåt, påfør en liberal mengde brems renere til en butikk fille og arbeid det inn i felgene over. Tenk på trykket du bruker når du søker voks til en bil og etterligne det med å rense hjulet. Du ønsker å jobbe renere dypt inn i skitt i en sirkulær rasping bevegelse og har hele hjulet dypt skrubbet med renere før du fortsetter.
3

Holding slangen nær hjulet og arbeider med en ren fille i den ledige hånden, spray hjulet helt ned. Du ønsker å vaske bort all renere og skitt at det løsnet opp, men stopper hver gang på en stund og bruke fille for å tørke det bort også. Vannet i seg selv vil ikke vaske av noen av fastsittende skitt at renere løsnet, men ved hjelp av fille i kombinasjon med vann vil lett tørke det meste av det off.
4

Påfør litt oppvaskmiddel til en fille og rengjør hjul akkurat som du gjorde med brems renere. Dette vil fjerne noen siste biter av skitt samt eventuelle leftover brems renere som kan skade galvanisert materiale over tid.
5

Før skylling en siste gang, bruk en myk børste til å grave dypt inn i hard- å nå områder som rundt slepe nøtter eller mellom eikene i felgen. Dette vil løsne opp noen siste biter av skitt at bremsen renere ikke kunne nå.
6

Avslutt med en siste skylling med vann for å fjerne såpe og eventuelle gjenværende smuss, og du sitter igjen med et sett av galvaniserte hjul som ser så god som ny og klar til å ta på elementene igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122452.html

Previous:
Next:

Car Cleaning