Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Tape rester fra Car Vinyl

Når du fjerner tapen fra hvilken som helst overflate, vil du sitte igjen med noen tape rester. Hvorvidt denne resten er på vinyl seter, dashbord eller headliner, vil det tiltrekke seg smuss og ser stygg. For å opprettholde skjønnheten i bilen din, må du fjerne dette limet. Du kan bruke enkle produkter som vil bidra oppløse limet, uten å oppløse det vinyl i prosessen. Du bør ikke trenger å bruke mye tid, krefter eller penger til å gjøre dette. Du trenger
Gummi hansker
WD-40
Myk plast skrape
kluter
Vann
Mild vaskemiddel eller vinyl renere
Liten bøtte eller bolle
Sponge
Håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Ta på gummihansker. Spray WD-40 direkte på tape rester. La det stå uforstyrret i ett minutt. Hvis du arbeider på bilens interiør, sørge for at dører eller vinduer er åpne for å gi tilstrekkelig ventilasjon.
2

Bruk en myk gummi skraper, hvis du har en, å skrape limrester. Hvis du ikke har dette elementet, kan du bruke en plast skje eller lignende.
3

Spray WD-40 over området på nytt etter at du først har skrapt tape rester som det vil trolig være noen rester igjen. Fjerne mer rester med en skrape eller en myk klut. Fortsette å bruke WD-40 før resten er borte.
4

Fyll en bolle eller liten plastbøtte med varmt vann. Fukt en klut i vann og tørk den over vinyl å skylle av gjenværende WD-40.
5

Legg en teskje av mildt oppvaskmiddel til bøtte med vann, eller bruk en vinyl renere i stedet. Bruk en svamp fuktet i denne blandingen til å rengjøre vinyl. Skyll med en fuktet klut (fuktet med rent vann fra en kran, ikke såpevann eller rengjøringsmiddel) og tørr med et håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122475.html

Previous:
Next:

Car Cleaning