Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hus Renseprodukter for vask en bil

Når du vasker bilen regelmessig, viser det hvor mye stolthet du har i bilen din. Du trenger ikke alltid å ta en tur til auto deler butikken når du ønsker å vaske bilen. Du kan være i stand til å bruke noen enkle husholdningsprodukter å få eksteriør og interiøret i bilen din spic-and-span ren. Eddik

hvit destillert eddik kan brukes på flere måter når du vasker en bil. Sette tre gram av eddik i en liter spray flaske og fyll resten med vann. Spray vinduene og frontruten med denne løsningen, og deretter tørke det ned for ren, strek-free glass. Du kan slukke en klut med ufortynnet eddik og tørk ned krom overflater i bilen din. Eddik kan også brukes til å fjerne uønskede klistremerker fra bilen. Bare spray dem med ren eddik og la det sitte i noen timer. De bør komme rett av. Til slutt, kan du tørke ned vinyl bilseter med en løsning av halvparten vann, halvparten eddik.
Baking Soda

Baking soda er en deodorizer. Før du støvsuge innsiden av bilen din, strø klut seter og teppe sjenerøst med natron. La den sitte i 15 til 20 minutter og deretter støvsuge natron opp med en hånd VAC. Natron på en fuktig svamp vil også fjerne døde insekter og due avføring fra frontruten.
Soap Pads

Når detaljering bilen din, trenger du en måte å fjerne deigete opp smuss og skitt fra hjørnene av interiøret i bilen. Bruk en såpe pad (som vanligvis brukes til å vaske retter). Dette er slitende nok til å kvitte seg med tøff skitt samtidig som den er skånsom nok til ikke å klø meste av innvendige overflater i bilen din. Fukt såpe pad og forsiktig jobbe skitt ut. Hold en rull tørkepapir lett tilgjengelig slik at du kan tørke av fuktigheten før den faller inn i sprekker.
Hair eller baby shampoo

Mens parabol og klær vaskemidler er vanligvis for tøffe for billakk, mild hår eller baby shampoo er vanligvis trygt å bruke for å vaske bilen. Bare presse tre eller fire spiseskjeer med shampoo inn i vaskebøtten og deretter fylle den resten av veien med varmt vann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122361.html

Previous:
Next:

Car Cleaning