Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hva Renser & Pusse dekaler på en bobil?

Skitt og rusk kan enkelt samle inn bobilen mens du kjører over det åpne landskapet. Dette kan la bobil ser skitne og la maling og dekaler ser kjedelig og alderen. En rekke produkter på markedet vil rense og polere din bobil dekaler, gjenopprette dem til deres lyse, fargerike tilstand. Stålull

Stlull pads arbeide for å forsiktig buff bort smuss og opphoping på kjøretøy dekaler uten å skade design eller finish av merket selv. Stålull kan kjøpes på auto forsyne butikker, Oppussing butikker og stormarkeder. Se etter en stålull merket med en 'fint' korn nivå. Dette vil tillate deg å forsiktig buff bort rusk og gjenopprette merket tilbake til sin opprinnelige lyse, spenstig tilstand. Vask bobil som vanlig, og deretter bruke stålull til å forsiktig buff over merket, som arbeider i små sirkelbevegelser til du har polert hele klistremerke. Skyll merket etter rasping, eller bare tørke med en klut for å fjerne leftover rusk.
Auto Maling og Glass Cleaner

Topp Wax er et produkt laget for å rense dekaler på RV, fly og trailere som har en gelcoat finish. Dette voks polerer bort smuss og oppbygging samtidig la bobil decal ser blank og beskyttet med en UV-beskyttende overflate som hindrer misfarging fra solens stråler. Vask bobil som vanlig, og deretter bruke en klut eller papir håndkle for å bruke renere, gni i hard, sirkulære slag for å gni vekk all oppbygging.
Petroleum-Free Wax

Mange merket lim er petroleum basert, noe som betyr å bruke en RV voks som inneholder petroleum potensielt kan løse opp limet og føre til at merket å skrelle vekk. Vask RV som du normalt ville, og deretter bruke et kjøretøy voks som er petroleum gratis. Dette vil gjenopprette skinne av merket og beskytte mot fremtidige skader. Olje-free bil voks kan kjøpes på de fleste auto forsyne butikkene, bare lese ingredienslisten på baksiden av beholderen for å sikre at petroleum er ikke oppført. Spør en butikk førsteamanuensis å hjelpe deg hvis du ikke klarer å finne ut hvilket produkt som er best for din bobil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122367.html

Previous:
Next:

Car Cleaning