Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Rocks Fra Tire Bane

Du vil at bilen skal se sitt beste fra sine lag med polish ned til sine dekk. En av de få tingene som avlede fra utseendet på bilen din er når du får småstein fast i slitebanen på dekkene dine. Stray småstein fanget i slitebanen din kan også sette unødvendig stress på dekk. Heldigvis, fjerne de små småstein er en enkel oppgave du kan fullføre neste gang du vasker eller vedlikehold bilen. Du trenger:
Jacks
Treblokker
Popsicle pinner
Vis flere instruksjoner
en

parkere bilen i et nivå mye. Jekke opp fronten på bilen din. Kile tre blokker mot baksiden og forsiden av bakhjulene på bilen for å hindre den fra å rulle.
2

Vann ned dekkene å hjelpe smøre steinene. Vannet gjør det lettere å lirke småstein ut av dekket slitebanen.
3

Dig inn i slitebanen hjelp av et tre Popsicle pinne. Ikke bruk metallgjenstander, eller du risikerer å skade dekkene. Kile pinnen mellom rullestein og slitebanen veggen. Wiggle tre Popsicle pinne inntil steinen kommer ut av slitebanen. Roter dekkene slik at du får de småstein på alle sider av dekket.
4

Bytt til neste forhjulet og gjenta de samme trinnene. Sett Popsicle pinne inn i slitebanen og lirke småstein ut med det.
5

Senk fronten på bilen og jekke opp baksiden. Wedge treklosser i fronten og baksiden av forhjulene for å hindre rulle. Fukt dekkene og bruke en Popsicle pinne å lirke ut småstein. Senk bakdelen av bilen.
6

Skyll dekkene grundig når du er ferdig å fjerne småstein. Samle de løse småstein og kast dem et sted langt fjernet fra bildekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122532.html

Previous:
Next:

Car Cleaning