Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan lage Car Deodorizer

Fikk en stank eller mugglukt i bilen som du bare ikke kan bli kvitt? Baking soda fungerer på samme magi i biler som det gjør i kjøleskap og frysere. Ved spratt flere beholdere med natron i bilen din, kan du eliminere mystiske luktene og holde dem fra å vende tilbake. Lagring av natron i plastbeholdere med hull slo i lokkene holder messes til et minimum. Du trenger
Tre små, plast yoghurt beholdere med lokk
Box av natron
Stor nål
Pakking tape
Vis flere instruksjoner
1 < p> Vask yoghurt beholdere grundig med såpe og varmt vann. Tørk beholdere og lokk helt.
2

Fyll hver yoghurt container halvveis med natron. Hvis du går over halvveis, vil det være lettere for natron å søle ut av containerne hvis de tips på sine sider.
3

Skyv nålen gjennom topper av yoghurt containere flere ganger, noe som gjør 8 til 10 hull i hver lokk. Når du skyver nålen inn i lokket, vrikke det litt rundt for å utvide hullet før du skyver den gjennom. Hullene bør være stor nok til å se, men liten nok til å redusere søl hvis de beholder velter.
4

Sett lokkene på yoghurt containere og bruk en slank stripe av pakking tape for å feste dem til beholderne. Lagre to under setene og en i en koppholder i bilen din. Erstatte natron i containere gang i noen måneder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122192.html

Previous:
Next:

Car Cleaning