Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan organisere en Family Mini-Van

Dagens mini-van gjør mer enn bare å flytte familier. De er mobile kontorer, restauranter, garderober, venteområder og lekser stasjoner. Her er noen nyttige tips for å hjelpe deg med å organisere mini-hjem. Du trenger:
Portable arkivsystem
to (eller flere) håndteres sammenleggbare containere
to hengende arrangørene
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en bærbar filing system for forsetet av mini-van på et lokalt kontor forsyning butikken. Dette er stedet hvor du kan lagre dine sjekkhefte, penner, notatblokker og andre papirer. Bruke dette systemet til å betale regninger mens du venter på barna dine eller skrive "to-do" notater mens van sitter fast i en trafikkork.
2

Hang senket arrangørene bak forsetene i ditt van. Dette vil skape en organisert plass til barnas leker, spill og snacks. Du kan finne rimelige hengende arrangørene ved et større rabatt butikken.
3

Plasser sammenleggbare søppelbøtter på baksiden av mini-van for elementer som har en tendens til å søle og rulle rundt, som dagligvarer og sport utstyr.
4

Legg til en ekstra håndtert bin for diverse gjenstander som du ofte transporterer fra ditt hjem til van din som bok poser, skole papirarbeid og bibliotekbøker. Dette vil også spare tid når du får barna klare for skole eller kjører ærend.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122095.html

Previous:
Next:

Car Cleaning