Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan få sigarettrøyk ut av bilen Møbeltapetsering

Sigarettrøyk er en kjemisk forbindelse som gjennomsyrer og forblir i stoffer det kommer i kontakt med. Det er en av de vanskeligste lukter for å komme ut av tekstiler på grunn av styrken av lukten og mengden av det som forblir i stoffet. Med klær og andre flyttbare stoffer, kommer lukten av røyk ut i vaskemaskinen. Men siden bilen Trekket er festet, har du ikke muligheten til å la vaskemaskinen gjøre jobben. Hånd renhold er den eneste måten å få sigarettrøyk ut av bilen møbeltrekk. Instruksjoner
en

Shampoo møbeltrekk. Bruk et teppe shampooer å fjerne under-the-overflaten lukter. Teppe shampooers slipper vann inn i stoffet av møbeltrekk og deretter suge den ut igjen. Dette bidrar til å trekke ut sigarettrøyk lukt fra under stoffet.
2

La trekket tørke i minst 24 timer etter sjamponering før du legger noe annet på den. Hvis du prøver å behandle det med noe annet, kan det redusere effektiviteten av sjamponering.
3

Bruk natron til overflaten. Natron soaks opp lukt. Når du har brukt natron, gni det inn i overflaten av møbeltrekk. La natron på møbeltrekk i en uke, deretter støvsuge den av.
4

Åpne vinduer. Luft ut av bilen ved å la vinduer og dører åpne på fine dager. Bare å få frisk luft i bilen vil bidra til å fjerne noen av lukten av sigarettrøyk i polstringen.
5

Flere naturlige produkter absorbere lukt igjen etter rengjøring av møbeltrekk. Ett alternativ er å la en uåpnet pose med kull i bilen over natten for å absorbere lukt. Et annet alternativ er å skjære et eple, legg den i en bolle og la den på gulvet i bilen før den skrumper opp. Du kan også bruke en klut med noen dråper vanilje ekstrakt under setet for et par dager for å absorbere lukt og erstatte den med en frisk duft. Sett noen tørre kaffegrut på gulvet for et par dager så vakuum dem opp for å hjelpe suge opp sigarett lukt. Disse metodene alle ta flere programmer for å jobbe, så vær forberedt på å bruke mer enn én gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122561.html

Previous:
Next:

Car Cleaning