Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Regn X

Rain X er et populært produkt som brukes til å avlede regndråper fra frontruten. Når anvendt, fører Regn X vannet til arket og rulle av frontruten, økt synlighet under våte forhold. Det varer i vanlig bilvask og kraftig regnvær. Fordi Regn X skaper en vanntett barriere på frontruten, det tar spesiell omsorg for å fjerne det. Du trenger
Slipende cleanserSponge
Vis flere instruksjoner
en

Velg et rengjøringsmiddel. Vanlig såpe og vann vil ikke bryte silisium obligasjon og fjerne produktet. Du trenger et rengjøringsmiddel som er mildt slipemiddel, som Soft Scrub eller Bon Ami. Produktet skal si på etiketten at det renser uten å skrape.
2

Bruk en våt klut til å rengjøre av frontruten. Dette er ikke å fjerne the Rain X belegg, men å fjerne skitt, fugl avfall eller noen produkter som kan ripe frontruten som du skrubbe av the Rain X.
3

Fukt svampen . Påfør slipende rensemiddel til svamp, og ikke direkte på frontruten. Din svamp er fuktig, og vil holde rengjøringsmiddel tørker ut eller caking på frontruten.
4

Test din rengjøringsmiddel på nedre passasjersiden av frontruten. Pass på at den slipende er ikke riper eller skader frontruten. Dette vil også gi deg en følelse for hvor mye rengjøringsmiddel for å bruke og hvor mye press for å bruke når du rengjør resten av vinduet.
5

Begynn i et hjørne av frontruten, og skrubb lett, ved hjelp av små , sirkulære bevegelser. Hold området våt ved gjenvæting svampen og legge mer rengjøringsmiddel etter behov. Når du har renset hele frontruten, skyll med rent vann. Få inne i bilen, og se gjennom frontruten for å se eventuelle tapte flekker. Gjenta rensing behandling på de ubesvarte flekker, og skyll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122296.html

Previous:
Next:

Car Cleaning