Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Produkter for å fjerne olje fra Concrete

Det er nesten uunngåelig hvis du har en bil, traktor, eller gressklipper som du vil ende opp med en olje flekk på din innkjørsel eller garasje gulvet. Mens oljen kan være upraktisk å gjøre ren, er det flere produkter som er laget enten særlig etter olje eller med evnen til å fjerne olje fra betongen. Prøv noen av disse produktene for å avlaste deg av den stygge flekken. Olje Gone Easy

Oil Gone Easy er et produkt spesielt utviklet for oljeflekker enten de er på betong, asfalt, murstein, skifer, brostein, pavers, jord, eller til lensepumpe i båten. Olje Gone Easy bruker en prosess som kalles bioremediation som tiltrekker hydrokarbon spise bakterier fra luften for å begynne å angripe oljen problemet ved kilden. Produktet er helt biologisk nedbrytbart og krever ingen opprydding. Olje Gone Easy hevder å selv være i stand til å fjerne gamle oljeflekker fra et betonggulv.
Goo Gone
p Hvis du er bekymret for at du vil kjøpe en olje fjerne produktet og så aldri bruke det igjen, kanskje Goo Gone være din beste valget. Goo Gone er en svært allsidig produkt som fungerer på problemer som olje, fett, tjære, klistremerker, etiketter, tape rester, leppestift, fargestift, og støtfanger klistremerker og kan brukes på betong, tepper, klær, møbeltrekk og sement. Spray Goo Gone på din olje beis og deretter vaske det ut.
EXIMO

Produktet heter eXIMO er en av de eneste kommersielle stoffer laget spesielt for olje flekker på betong. Produktet har blitt brukt av bensinstasjoner som et alternativ til press vask med positive resultater. Mekanismen for eXIMO er å bryte ned den hydrokarbon av oljen flekken til vann og karbondioksid. Du bare feie eXIMO på betong og la det virke. Etter noen programmer oljen flekken skal være borte. EXIMO hevder også å være trygt for miljøet.
Enkle grønne

Simple Green er lik i sin funksjon for å Goo Gone som det kan brukes på mange forskjellige flekker fra leppestift til olje, men det er ikke-toksisk og ufarlig for miljøet. Også, i motsetning til goo borte, kan den fortynnes til å takle problemer mindre. Spray rengjøringsmiddelet på oljebeis, la det synke inn, og vaske det ut. Du kan også bruke enkle grønne som et vaskemiddel, vaskeri pre-suge, eller noen annen rengjøring produkt du vanligvis bruker.
Kitty Kull og tørr sement

Hell et tykt lag av pus kull (eller sagflis) på olje-flekk for å fjerne den øverste del av flekken når igjen på i to dager. Etter å feie opp det skitne pus kull, kan du helle tørr sement på flekken for å suge opp resten av den. Feie opp sement og du kan finne at løsningen har gjennomvåt opp hele flekken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122575.html

Previous:
Next:

Car Cleaning