Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik tørker en Rained-In Car

Forhåpentligvis du fikk til vinduene før regnet kom for tung - men hvis du ikke gjorde det, er det ingen vei tilbake nå. Det eneste alternativet er å gjøre ditt beste for å tørke bilen og holde den fra å lukte. Jo raskere du starter tørkingen, vil jo bedre du være. Du trenger:
Fans
Håndklær
Hårføner
Shop vakuum
Baking soda
Vis flere instruksjoner
en

holde bilen i en garasje eller dekket området mens du arbeider med den. Åpne dørene og holde dem åpne slik at luft utenfra kan passere gjennom. Hvis du parkere den i en garasje, bare la døren stå åpen en stund.
2

Ta våt /tørr vakuum, men pass på at det ikke er noe i det, fordi det kommer til å fylles med vann. Start på setene, jobbe deg nedover. Suge opp så mye vann som mulig. Hvis du er bekymret for bilen din lukter, bruke natron til å strø over områder som du vil vakuum.
3

Støvsuging vil ikke tørke opp alt vannet, så ta din håndklær til gni setene og gulvet så vel som mulig. Brett de tørre håndklær og sitte på dem i setene. Dette vil få opp mer vann til overflaten (ikke bære gode klær for dette, du kan bli våt)
4 p Det er en god idé å ha fans kommer på bilen din rundt. klokke. For spot tørking, bruke hårføner.
5

Spray innsiden stoffer med en deodorizer for de neste dagene. Fortsett å lufte ut. Du kan gjøre dette ved å la vinduene nede når du går for en stasjon eller har det utenfor (gjerne med en overbygd område).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122176.html

Previous:
Next:

Car Cleaning