Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan rense en bil Dashboard

Du har vasket og skrubbet utsiden av bilen, så nå er det på tide å takle innsiden. Begynn med dashbordet på bilen, så det er der så mye støv og skitt dukker opp. Bruk følgende fremgangsmåte for å guide deg til et dashbord som er så squeaky ren, ville enhver bileier være stolt av det. Du trenger
Vacuum for biler
lofri bomull kluter
Auto interiør rengjøringsmiddel
Vis flere instruksjoner
en

Vacuum dashbordet område av bilen , akkurat som du ville gulvbordene og matter. En butikk vakuum er stor for dette, men en standard husholdning vakuum vil fungere like godt hvis du bruker en dyse vedlegg for å komme tilbake i hjørnene mot frontruten.
2

Se nøye for å se om vakuum plukket opp all synlig smuss. Hvis ikke, kan du bruke en tannbørste, myk klut eller en bomullspinne for å fjerne gjenstridig smuss som trenger litt ekstra dytt.
3

Tørk av dashbordet ned fra den ene siden til den andre med en ren fuktig bomullsklut, mikro-fiber klut eller 100 prosent bomull klut designet for automatisk rengjøring. Pass på at kluten er bare litt fuktig og ikke dryppende våt.
4

Bruk en auto interiør rengjøringsmiddel for ekstra hjelp med instrumentbord som kan ha noe sølt på dem. Følg retningslinjene som er anbefalt på auto interiør rensing produktet. Pass på at cleanser er en auto interiør rengjøringsmiddel og ikke en husholdning rengjøringsmiddel.
5

Tørk dashbordet av grundig med en ren tørr klut som ikke loer.
6

Apply et beskyttende belegg på dashbordet hvis det utsettes for ekstreme sollys eller mye skitt og støv regelmessig. Kjøp din beskyttende belegg produkter på en auto leverer selskapet og følge retningslinjene som er anbefalt for din type dashbordet materialer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122122.html

Previous:
Next:

Car Cleaning