Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvor å Feilfri Bilseter

Når du setter ut for å rengjøre bilen, du vil gjøre den beste jobben mulig å bidra til å beholde så mye av bilens annenhåndsverdi som du kan. Det er en forskjell mellom virkelig rense bilseter og bare fjerne litt rusk fra dem. Det finnes mange produkter som hjelper deg å rense deg bilseter og beskytte dem fra flekker og slitasje over tid. Hvis du ikke ønsker å sette setetrekk på bilseter, og være klar til å gjøre en dyp rengjøring minst en gang i måneden. Du trenger
Passende setemateriale renere
stiv børste
tørt håndkle
kraftig støvsuger med et setetrekk vedlegg
Myk børste
Vis mer Instruksjoner
Rengjøring Din Bilseter
en

Fjern alle materialer av dine seter, inkludert barnas bilseter, paraplyer eller noe annet som er på setene. Også fjerne gulvmatten.
2

Fjern søppel på seter som ikke vil lett passe inn i en støvsuger. Pass på å fjerne alle myntene også.
3

Bruk et rengjøringsmiddel til dine bilseter. Rengjøringen løsningen bør være spesielt utviklet for din type bilseter, og du må følge produsentens instruksjoner for bruk. Bruk bare skinn renere for skinnseter og møbeltrekk renere for polstrede seter.
4

Bruk en stiv børste for å jobbe i rensemiddelet mindre produsenten fraråder det.
5

Tørk setene rene med et tørt håndkle.
6

Vacuum setene med en kraftig vakuum som har et setetrekk vedlegg. Et hjem canister stil vakuum bør være tilstrekkelig, men hvis du bruker et lite verktøy håndholdt vakuum, så sørg for å tømme posen ofte. En bilsete vedlegget er en leder for vakuumrør som vanligvis 05:56 inches bred og har en åpning på rundt en halv til tre fjerdedeler av en tomme.
7

Støvsug gulvet bilen din også.
8

Tørk setene ned med en myk børste til å fjerne lo og gi setene et ferdig utseende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122432.html

Previous:
Next:

Car Cleaning