Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvor å Feilfri Golf Cart Seter

Golfbil seter er vanligvis laget av vinyl, like mange seter i biler. Vinyl er lett å rengjøre, men siden golfbiler er utsatt for mange værforhold (og golfer svette), får de skitne raskt. Dirt dukker opp spesielt godt på fløte-eller hvit-farget seter - som er den typiske sete farge for disse kjøretøyene. Noen seter har beskyttende slipcovers, men selv disse setene må rengjøres en gang i blant - med slip dekker blir renset separat - som skitt (eller mugg) kan bygge seg opp på setet. Du trenger
Svamper
Bucket
Vann
Vinyl renere eller flytende oppvaskmiddel
tannbørster
Håndklær
Vis flere instruksjoner
1

Park vogna i skyggen og la setene avkjøles før rengjøring. Fyll en bøtte med varmt vann. Legg en spiseskje med flytende oppvaskmiddel i vannet, med mindre du skal bruke vinyl renere.
2

Brush løst smuss fra setene 'skjøtene med en tannbørste. Børst vekk løst smuss fra resten av setene med en tørr svamp.
3

Fukt en svamp i bøtte med vann og skrubb setene. Hvis du bruker vinyl renere, gjelder det nå (de fleste kommer i en sprayflaske). Begynn med ryggen - dette bør gjøres for å spare tid. Som du rengjør rygg, kan skittent vann dryppe ned til den nederste delen av setet. Hvis du allerede hadde renset den delen av setet, vil du være nødt til å rense det hele på nytt. Bruk en fuktet tannbørste for å vaske ut skitt fra sømmer.
4

Skyll svampen og skrubb den nederste delen av setet (den delen du sitter på). Igjen, hvis du bruker vinyl renere, gjelder dette i stedet for såpevann og skrubb setene.
5

Dump ut det skitne, såpevann og fyll bøtte med rent skyllevann. Bruk en ren svamp fuktet med rent vann for å skylle setene. Seter bør skylles godt, eller de vil føle klissete og kan lettere tiltrekke seg smuss.
6

Tørk av metall rekkverk og metall sete støtte stenger med en våt svamp. Tørk skinnene og seter med rene håndklær, og pass på å tørke sømmene samt å hindre mugg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122360.html

Previous:
Next:

Car Cleaning